Interview

keb-6Naar aanleiding van een artikel in het Noord Hollands Dagblad, over de damwand van Petten, zoek ik contact met Marten Visser, de verslaggever. Ik maak momenteel panelen met het restmateriaal van de wand,  die gesloopt gaat worden. Hij vindt het de moeite waard om mij te komen interviewen. Kort na zijn vertrek komt Marc Moussault, hij is een van de fotografen van de krant. Hij wil mij graag op de foto in mijn atelier, met een paar plakken roest in mijn handen.

Zelf zoek ik hierna contact met mijn vriend Johan Pronk en zo ook fotograaf , hij legt mijn nieuwe panelen altijd vast  voor op de website.  We ontdekken samen dat er in een korte tijd, weer 6 gemaakt zijn, waarvan vier met de plakken. Ik blijf productief.
Ik krijg een berichtje als het verslag + foto, in de krant komt te staan en ben reuze benieuwd.